Köszönjük mindenkinek a megosztásokat! Hála a jó Istennek, házon belül meg lett a megoldás. A basszusgitár visszakerül egy olyan kézbe, aki tökéletesen ismeri a magicseri dalokat, dalok szerzője volt! Köszönjük!!!
Ha majd egyszer megfordul a világ! Zöld ablakban: Piros, fehér virág!
Isten hozott!!! :)

Kedves Barátaink! Megüresedett a zenekarban a basszusgitáros pozicíó! Amennyiben úgy érzed, hogy alkalmas vagy a kihívásra és érzel magadban annyi erőt, hogy pluszt tudsz adni a csapatnak, gyorsan tanulsz, várunk szeretettel! Kívánságaink! Budapesti lakos legyél vagy Pest közeli, megbízható, tanulj gyorsan... Ha úgy érzed hívj: 06305298875

A csapat gőzerővel készül a születésnapi koncertre! 2020. December 26. Analog Musi Hall. Iratkozz fel! Legyél ott te is! Ünnepeljünk együtt!

A kommunista rendszerben könnyebb volt hozzánk hasonló zenekaroknak létezni mint ma! Mivel ez a kibaszott nagy "szabadság" egyeseknek, másoknak meg csend. Másként kuss! Ez a nagy szólás szabadság liberóéknál! facsebuk márkás csukerburgnál és a tyutyubon is élvezhetjük!
Ezért kérünk mindenkit, segítsen a Cserkónak!!! Nélkületek nem megy! Most ezért...

Van olyan régi kedvenced amit szívesen hallgatnál a születésnapi koncerten?
Amennyiben van ilyen nóta, akkor kérünk, ide a hír alá írd be!
Mi most nézzük végig a 31 év anyagát és rájöttünk, hogy ennyi dalból nem egyszerű összeállítani a koncert anyagot. Kérünk segíts! Várjuk a hozzászólásodat! Itt a honlapon, a hír alatt! fb bejelentkezés szükséges....

Ezt a dalt, feldolgozást, még a Sztár Wársz-al vettük fel,
nem elképzelhetetlen, hogy felcsendül a nóta majd koncertjeinken is.
Vagy nem! De semmi képpen, nem ebben a formában!